Minner for livet…

Noen anledninger fortjener rett og slett spesielle omgivelser. Vakker og majestetisk ligger den der, Oscarsborg Festningen, på øya midt i Oslofjorden. Vi har lang erfaring med tilrettelegging og gjennomføring av bryllup. Med muligheter for middag og dans i Hovedfortet, tør vi påstå at vi kan tilby dere en opplevelse helt utenom det vanlige. Dere kan også ha vielsen på Oscarsborg, enten i ærverdige Ordresalen eller ute i Kongelunden.

Vi har egen bryllupskoordinator som hjelper dere med planleggingen slik at dere kan være trygge på at alle detaljer blir ivaretatt.

Utendørs vielse

På begge våre Festninger kan vi arrangere vielse utendørs. På Oscarsborg Festning med Borggården som kulisser eller på Kongsvinger Festning i Festningsplassen.

Innendørs vielse

Under flagget som vaiet på Oscarsborg Festning 9.april 1940, i Ordesalen, kan dere si deres ja. Skulle dere ønske selskapet på Kongsvinger Festning benyttes Arsenalet til dette.

Her kan du laste ned våre bryllupspakker
  •  Ordresalen

    Ordresalen

Language

Festningshotellene

Oscarsborg Hotel & Resort AS
Oscarsborg Festning
1443 Oscarsborg
Telefon:
+4764904000
Mail:
mail@oscarsborghotel.no
Stacks Image p26_n12
Festningen Hotel & Resort AS
Kongsvinger Festning
2213 Kongsvinger
Telefon:
+4762816200
Mail:
mail@festningenhotel.no
Stacks Image p26_n17
Reenskaug Hotel Drift AS
Storgata 32
1440 Drøbak
Telefon:
+4764989200
Mail:
mail@reenskaug.no
Stacks Image p26_n22

Om Festningshotellene

Festningshotellene består av tre unike destinasjoner. Våre festningshoteller tilbyr noe unikt, uansett anledning og har hatt stor betydning for Norges historie. På Oscarsborg Festning finner du vårt største hotell; Oscarsborg Hotel & Resort. Kun 50 minutter fra Oslo, på Kongsvinger Festning, finner du vårt nyeste tilskudd; Festningen Hotel & Resort. Sist men ikke minst; Reenskaug Hotel, beliggende i den pittoreske festningsbyen Drøbak.
I vakre omgivelser med en historisk ramme, skaper vi en opplevelse du og dine sent vil glemme.

Festningshotellene, Storgata 32, 1440 Drøbak
Telefon: +4764904010 Mail:
mail@festningshotellene.no

testlogo